top of page

CÂNTAR IMPACT SCI

CÂNTAR IMPACT SCI
CÂNTAR IMPACT SCI
CÂNTAR IMPACT SCI
CÂNTAR IMPACT SCI

Reprezentant Vânzări:

Costin TOACĂ

Birou Vânzări:

Cere Ofertă Produs

Descriere Produs:

Cântar de impact destinat cântăririi continue în fluxul tehnologic a materialelor vrac pulverulente sau granulare. Acest sistem inteligent de cântărire folosește forța de impact a produsului care cade pe un plan inclinat, putând astfel fi integrat în orice flux tehnologic vertical pentru cântărirea materialelor vrac uscate și/sau cu curgere liberă. Mulțumită construcției sale foarte compacte, cântarul de impact SCI poate fi integrat în linii tehnologice existente fără modificări majore aduse acestora. Precizie de cântărire de maxim ± 0,5 % din debitul curent, în plaja de debit 20 ... 100 % din debitul maxim.
Cântarul de impact SCI vine livrat într-o carcasă rigidă, permițând instalarea sa inclusiv în linii tehnologice închise (pentru prevenirea generării de praf). Placa de impact este montată direct pe celula de sarcină de precizie, asigurând astfel transferul forței fără adăugarea factorilor de influență ce pot apare în cazul mecanismelor multiplicatoare. Cântarul de impact SCI preia și măsoară numai forța de impact, astfel încât orice acumulare de material pe placa de impact nu va avea influență asupra punctului de zero. Celula de sarcină este astfel montată încât să fie separată de fluxul de produs, această soluție constructivă mărind durata de viață a sistemului și reducând cerințele de întreținere ale acestuia.

Caracteristici Tehnice Cântar:

  • Precizie pornind de la ± 0,5 % din debitul curent (în plaja 20 ... 100 % din debitul maxim), funcție de caracteristicile produsului de măsurat și de soluția tehnică de instalare

  • Capacitate: 50 ... 400 m3/h

  • Protecție mecanică la suprasarcină a celulei de sarcină

  • Uși de vizitare pe lateralele cântarului, pentru accesul la componentele principale ale acestuia

  • Construcție care nu necesită activități de întreținere repetată

  • Trapă de acces la celula de sarcină pentru inspecție

  • Construcție etanșă la praf, cu garnituri de cauciuc

  • Structură de rezistență din oțel ST37.2 vopsit în câmp electrostatic, sau oțel inoxidabil AISI 304 (opțional)

Modele Cântar:

Accesorii și Opționale Cântar:

bottom of page