top of page

CÂNTAR BASCULANTE TAMTRON POWER

CÂNTAR AUTOBASCULANTE TAMTRON POWER

Reprezentant Vânzări:

Costin TOACĂ

Birou Vânzări:

Cere Ofertă Produs

Descriere Produs:

Indiferent de modelul mașinii utilizate pentru încărcarea materialului, cântarul pentru autobasculante Power permite cântărirea cu ușurință a materialului în faza de încărcare a acestuia. Această abordare permite lucrul în ritm alert și economisește carburant, nemaifiind necesară deplasarea vehiculului la un pod basculă.
Informațiile precise privind cantitățile de material transportate, timpii de încărcare și destinații facilitează monitorizarea cu ușurință a fluxului de materiale, transparență operațională și optimizarea lanțului logistic și a procesului complet. Construite pentru condiții grele de lucru, interfața prietenoasă a cântarelor pentru autobasculante Power permite instalarea pe orice modele de vehicule.
Aceste cântare vin în două modele constructive: modelul ușor de utilizat pentru spații de stocare multiple permite monitorizarea cantităților de material cu separarea cantităților pe tipuri de materiale, iar modelul basic este util atunci când nu este nevoie de cântărirea separată pe tipuri de materiale și alte informații.

Caracteristici Tehnice Cântar:

  • Rezultate de cântărire precise, sub 2%

  • Două moduri de cântărire pentru diferite aplicații

  • Datele de cântărire pot fi transferate în cloud sau, prin integrare, la o aplicație ERP sau un alt sistem informatic

Modele Cântar:

Modele:

bottom of page