top of page

CÂNTAR FEROVIAR CFE

CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE
CÂNTAR FEROVIAR CFE

Reprezentant Vânzări:

Costin TOACĂ

Birou Vânzări:

Cere Ofertă Produs

Descriere Produs:

Cântare feroviare destinate cântăririi statice, integrale și individuale a vagoanelor și cisternelor CF. Structura de rezistență și conceptul modular al acestor cântare feroviare se bazează pe module ce pot fi combinate în platforme independente, adiacente sau cu spațiu inactiv între acestea. Cântărirea se face, funcție de tipul vagonului, pe o singură platformă sau prin însumarea greutății aplicate pe mai multe platforme. Funcția de însumare este încorporată în indicatorul de greutate al sistemului de cântărire. Sistemul este instalat îngropat la nivelul căii de rulare. Prin utilizarea unei fundații din elemente prefabricate, blocarea firului de cale ferată pentru lucrările de instalare și verificare a cântarului feroviar este redus la un minim de 3 ... 5 zile. Cântarele feroviare CFE sunt livrate complet echipate cu celule de sarcină cu grad de protectie IP67, cutie de joncțiuni, cablu și indicator digital de greutate cu funcție de control a mai multor platforme simultan. Totodată, cântarele feroviare CFE vin livrate cu sistem de calcul PC, imprimantă și software de achiziție date pentru realizarea de bonuri de cântar și scrisori de trăsură. Gama largă de accesorii și optionale ce pot fi furnizate atât la momentul comenzii inițiale precum și la momente ulterioare de timp, permit integrarea deplină a sistemului de cântărire în fluxul tehnologic și sistemul informatic al companiei dumneavoastră. Disponibile în versiuni certificate CE-M pentru tranzacții comerciale.

Caracteristici Tehnice Cântar:

 • Structură de rezistență bazata pe grinzi din oțel judicios dimensionate.

 • Construcție extrem de robustă

 • Protecția anticorozivă, grunduirea și vopsirea în două straturi a elementelor metalice conduc la creșterea duratei de viața a podului basculă. Opțiunea de galvanizare permite utilizarea cântarelor feroviare CFE chiar și în cele mai grele condiții de lucru (saline, mediu marin, etc.)

 • Protecție integrată la șocuri electrice.

 • Sistem de opritori mecanici cu amortizare (longitudinali și transversali) asigură poziția corectă de funcționare a cântarului feroviar, în condițiile forțelor dinamice apărute în condiții normale de utilizare (frânări/accelerări)

 • Celule de sarcină Scaleit, de compresiune sau dublă forfecare, din oțel de înaltă calitate, grad protectie IP67 minim, cu protecție specială de etanșare, clasa de precizie C3 (3 000 diviziuni) sau C4 (4 500 diviziuni).

 • Cutie de joncțiuni etanșă, grad de protecție IP67, cu 50 m de cablu până la indicatorul de greutate. Alte lungimi de cablu sunt disponibile, funcție de cerințele specifice ale aplicației dvs.

 • Temperaturi de utilizare - 20 ... + 50 °C

 • Disponibil și în versiuni certificate CE-M pentru tranzacții comerciale

Includeri în Furnitură Cântar:

 • Analiza locației în vederea stabilirii amplasamentului și a tipului de fundație (vizită la fața locului)

 • Livrarea la locație a cântarului feroviar CFE și a fundației prefabricate (opțiune)

 • Montarea pe poziție a cântarului feroviar CFE și conectarea tuturor componentelor acestuia

 • Montajul de accesorii și opționale conform contract

 • Calibrarea și efectuarea testelor de conformitate ale produsului utilizând greutăți etalon

 • Instruirea personalului  privind utilizarea și întreținerea sistemului

Modele Cântar:

Alte dimensiuni și capacități disponibile la cerere.

bottom of page