top of page

SISTEM CÂNTĂRIRE REZERVOARE SILOZURI CRS

SISTEM CÂNTARIRE REZERVOARE ȘI SILOZ
SISTEM CÂNTARIRE REZERVOARE ȘI SILOZ
SISTEM CÂNTARIRE REZERVOARE ȘI SILOZ

Reprezentant Vânzări:

Costin TOACĂ

Birou Vânzări:

Cere Ofertă Produs

Descriere Produs:

Soluția economică pentru cântărirea silozurilor și a rezervoarelor de orice capacitate. Sistemul constă din celulele de sarcină, kiturile de montaj, adaptări de prindere și indicatorul de greutate.
Mulțumită gamei largi de celule de sarcină ce pot fi adaptate, sistemele CRS pot fi instalate pe rezervoare, mixere, buncăre, silozuri, mașini de mărunțit sau tocat, etc. și pot asigura cântăriri de precizie la orice capacitate de încărcare.
În general sistemele de cântărire CRS sunt utilizate în determinarea statică a greutății, deși în unele aplicații acestea sunt utilizate și la cântăriri dinamice. Domeniile unde sistemele CRS de cântărire sunt cel mai des utilizate: materiale de construcții, industria chimică, prelucrarea cărnii, a celulozei și hârtiei, industria grea, etc. Sisteme de cântărire disponibile și în versiuni ATEX (zone 1 și 21, 2 și 22) pentru utilizare în medii cu risc de explozie. De asemenea, aceste sisteme de cântărire sunt disponibile atât pentru utilizare tehonologică internă fluxului de producție, cât și în versiuni certificate pentru utilizare în domeniul de interes public.

Caracteristici Tehnice Cântar:

  • O mare precizie de măsurare prin comparație cu debitmetre sau măsurarea volumetrică;

  • Costuri minime pentru client: structura deja existentă este utilizată ca receptor de sarcină, cu adaptări minime;

  • O gamă largă de celule de sarcină și soluții de montaj ale acestora permit adaptarea facilă a sistemului de cântărire CRS la realitățile tehnice de la locul de instalare;

  • Posibilitatea livrării sistemului pre-calibrat, reducându-se astfel timpii de instalare și recepție;

  • Timpi minimi de instalare: începând cu 2 ore până la punerea în funcțiune, depinzând de constrângerile de spațiu și de capacitatea sistemului de cântărire

Modele Cântar:

Modele:

Accesorii și Opționale Cântar:

bottom of page