top of page
  • Poza scriitoruluiScaleitWebAdmin

Automatizare Cântărire la Intrarea/Ieșirea din Depozitul de Deșeuri al URBAN S.A.

URBAN S.A., unul din marii operatori pe piața de colectare și procesare deșeuri a solicitat un sistem de automatizare a procesului de cântărire de la intrarea/ieșirea din depozitul de colectare selectivă a deșeurilor.


Soluția Scaleit: cele două cântare auto existente la poarta depozitului de deșeuri sunt echipate cu terminale de auto-cântărire cu ecran touch screen, cititor RFID și imprimantă de tichet. De asemenea, terminalul de intrare este dotat și cu un panou suplimentare, cu 25 butoane pentru selectarea rapidă a tipului de deșeu de către utilizatorii mai puțin prietenoși cu tehnologia modernă.


Terminalele sunt conectate la aplicația software WeighNET produsă de Scaleit, aplicație care administrează interfața celor două terminale (mesajele afișate, datele de intrare solicitate - produs, furnizor, proiect, etc.) și controlează în același timp traficul pe cântar prin setul de bariere de la capetele cântarului. Totodată, WeighNET identifică automat vehiculele la intrarea pe fiecare cântar prin intermediul camerelor ANPR instalate în vecinătatea cântarelor.


Prin implementarea acestei soluții, beneficiarul poate elimina nevoia prezenței unui operator cântar cu lucrul în trei schimburi, ceea ce va permite o mai bună utilizare a personalului în scopuri lucrative, lăsând procesul de cântărire pe seama conducătorilor auto și a sistemului automat Scaleit.




32 afișări0 comentarii
bottom of page