• ScaleitWebAdmin

CÂNTARE AUTO Scaleit LA REGIONALELE CNAIR


CÂNTAR AUTO BETON la CNAIR, Regionala Constanța
Cântar Auto din Beton (CAB) Instalat la Regionala Constanța

În aceste zile încheiem cu succes un proiect demarat la începutul anului, proiect ce privește realizarea și punerea în funcțiune a unui număr de 7 cântare auto din beton CAB la cele 7 regionale ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Proiectul a implicat ca, la fiecare din cele 7 locații, Scaleit să furnizeze cântarele la cheie, inclusiv lucrările de realizare a fundației (inclusiv priza de punere la pământ și placa de fundație a cabinei de cântărire), rampele de acces ale cântarelor, cabina de cântărire modulară, dotată cu aer condiționat și mobilier de birou și afișaj repetitor pentru vizualizarea rezultatelor cântăririi de către conducătorii autovehiculelor cântărite.


CABINĂ CÂNTAR AUTO SCALEIT
Cabină de cântărire Modulară, Echipată cu Aer Condiționat și Afișaj Repetitor

CÂNTAR AUTO BETON CAB| Scaleit

Una dintre cerințele principale ale beneficiarului a impus relocabilitatea acestor cântare auto. Practic, cântarele rutiere Scaleit ce fac obiectul acestui studiu de caz au fost realizate astfel încât, oricând beneficiarul consideră necesar, să poată fi mutate pe un nou amplasament, cu un grad de reuzabilitate maxim. Astfel, am realizat inclusiv rampele în concept modular din beton, acestea putând fi demontate de pe amplasamentul vechi și refolosite pe noul amplasament. Cântarele pot fi montate pe noul amplasament și re-piuse în funcțiune într-un termen de maxim 48 ore.VEDERE INTERIOR CABINĂ CÂNTAR AUTO SCALEIT
Vedere Interior Cabină de Cântărire, cu Birou, Sistem de Calcul cu Programul de Cântărire W8 și Indciatorul de Greutate 3590EGTT

Așa cum spuneam mai sus, lucrările au fost în regim ”la cheie”, însemnând faptul că beneficiarul nu a trebuit să aibă în grijă decât predarea amplasamentului, precum și furnizarea de utilități (în speță energie electrică). Echipele Scaleit au fost responsabile de absolut tot ce înseamnă realizarea infrastructurii, realizarea podului basculă, interconectarea componentelor cântarului auto, instalarea elementelor de mobilier în interiorul cabinei de cântărire, instalarea sistemului de calcul și a pachetului software de cântărire W8 și instruirea personalului operator al beneficiarului.