top of page
  • Poza scriitoruluiScaleitWebAdmin

CÂNTARE DE ANIMALE Scaleit PE SEMIREMORCA

Suntem deja la a 4-a versiune de cântar de animale vii montat pe semi-remorci (CAR). Soluțiile constructive și adaptările implementate de carosier au condus la un produs cu adevărat performant, adaptat nevoilor crescătorilor de animale în mediu natural.

CÂNTAR ANIMALE PE REMORCĂ CAR
Cântar Animale pe Remorcă (CAR), cu Structură Zincată

Semiremorca are montat pe aceasta un cântar pentru animale, cu țarc, în cosntrucție din oțel zincat, asigurând astfel protecție anticorozivă și în același timp un aspect general plăcut.

CÂNTAR ANIMALE PE REMORCĂ CAR
Rampe de Acces Rabatabile, cu Zăbrele de Ghidare

Rampele de acces pe și de pe cântar sunt rabatabile și sunt echipate cu zăbrele de ghidare a animalului. Zăbrelele sunt detașabile și se plasează pe semiremorcă în vederea deplasării. Rampele au suprafață anti-derapantă, pentru a preveni alunecarea animalelor în condiții meteo neprielnice.

CÂNTAR ANIMALE PE REMORCĂ
Semiremorca cu Cântarul de Animale CAR Atașată unui Vehicul

Pe durata deplasării pe drumurile publice sau în afara acestora, semiremorca ce conține cântarul de animale are un gabarit redus, permițând manevrarea cu ușurință a acesteia. Toate componentele cântarului pentru animale sunt fixate pe remorcă, fără elemente libere sau cu risc de desprindere.


CÂNTAR ANIMALE REMORCĂ
Cântar Animale pe Remorcă, în Poziție de Lucru, în Județul Covasna

La fixarea pe poziția de lucru, semiremorca se blochează împotriva deplasărilor accidentale folosind sistemul de calaj (cele 4 picioare) al acesteia. Acest sistem este folosit și pentru asigurarea orizontalității platformei de cântărire, oferind astfel o precizie foarte ridicată în determinarea greutății animalelor pe teren accidentat. Cântarul este prevăzut cu porți de control acces al animalului de cântărit, porți controlate manual de operatorul cântarului.

CÂNTAR ANIMALE PE REMORCĂ CAR
Platrformă Operator Rabatabilă

Pentru creșterea ergonomiei operaționale, cântarul pentru animale pe semi-remorcă este dotat cu platformă de acces la indicatorul de greutate. Această platformă este la rândul ei rabatabilă și cu sistem de zăvorâre.


CÂNTAR ANIMALE PE REMORCĂ CAR
Indicator de Greutate în Carcasă de Protecție

Cântarul de animale pe semiremorcă este dotat cu sistem de asigurare a orizontalității sistemului de cântărire. Indicatorul de greutate este atașat pe laterala cântarului, în carcasă etanșă, pentru a preveni avarierea acestuia sau intrarea apei în aparat în condițiile traficului auto în condiții meteo adverse.


Scaleit: cântare și sisteme de cântărire de calitate.

143 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page