top of page
  • Alexandra Fodor

In plina pandemie, Scaleit investeste in reutilarea companiei

Actualizată în: 3 sept. 2021



Parcă era o vorbă, cum că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. Dar cum nu prea se mai știe care-i vară, care-i iarnă, ci doar că-i pandemie, am zis că indiferent de vreme și vremuri, Scaleit trebuie să-și mențină spiritul de luptător-învingător!

Așa că, într-o perioadă în care mulți își restrâng activitatea, am decis să investim în reutilarea companiei. Drept pentru care am achiziționat:


· Mașină de tăiat cu plasmă, cu comandă numerică, cu masă de taiere de 3 x 2 m

· Fierăstrău automat cu pânză continuă

· Mașină de găurit cu avans automat

· Instalație de sablare cu alice

· Instalație de vopsire

· Instalație de uscare cu infraroșu

· Compresor de mare capacitate


Noile instalații ne permit să mărim capacitatea de producție precum și realizarea cu mai mare ușurință și la un preț de cost mai scăzut a produselor specializate, conform cerințelor clientului.


Când ai cu ce și ai cu cine, treaba n-are cum să meargă altfel decât bine! Ceea ce dorim tuturor!

De obicei, se vine cu mulțumiri cam în perioada Sărbatorilor de Iarnă, doar că acum, fiecare zi în care avem posibilitatea să facem ce știm și ce ne place, e o zi câștigată! Cântărind astfel lucrurile, putem spune că e Crăciun în fiecare zi! De aceea, Scaleit mulțumește partenerilor, colaboratorilor, clienților și nu în ultimul rând, angajaților – acei oameni minunați și mașinile lor tăietoare, așchietoare, vopsitoare, calculatoare, vânzătoare, etc..


31 afișări0 comentarii
bottom of page