top of page
  • Alexandra Fodor

In vizita la partenerii nostri, Dini Argeo/Rice Lake, in Fiorano Modenese, Italia

În România este o vorbă: să îmbini utilul cu plăcutul, ceea ce pentru noi nu e prea greu, Scaleit având asta în obicei!

Dar acum ne-a ieșit mai bine ca niciodată! Să te duci într-o vizită de lucru...în Italia, constant aflată în Top 5 cele mai vizitate țări din lume, e mai mult decât motivant. Poate chiar și decât revigorant!

Astfel, mijlocul lui Aprilie ne-a găsit printre unii dintre cei mai importanți parteneri ai noștri, Dini Argeo/Rice Lake, pe care cu mândrie îi numim și prieteni!



După cum se observă și prietenii italieni au fost tare mândri să ne arate (că de demonstrat au făcut-o demult) de ce sunt atât de apreciați în piață.

De exemplu, acest sistem de cântărire cu măsurare volumetrică, ideal pentru logistică și optimizare depozitare. Pare S.F., dar poate chiar e!

Scormonind în lada cu latină, am dat peste „Ad Maiora Semper” și imediat ne-am dat seama că expresia asta caracterizează perfect scopul vizitei noastre în Italia. Am petrecut timp de calitate în compania unor oameni care pun calitatea pe primul loc!

Produsele Dini Argeo/Rice Lake se bazează pe componente de calitate, un nivel ridicat de stocuri, dar mai ales pe o calitate ridicată, calitate asigurată prin folosirea de standuri de măsurare pentru diferite sisteme de cântărire (cântare macara, cântare platformă, transpalete cu cântar, etc.). Toate standurile folosesc greutăți etalon, nu prese hidraulice!


S-a discutat mult despre cântare, mai puțin despre muzică. Mircea Baniciu are o piesă – „Cu tine în gând” pe care nu știm dacă italienii o cunosc, dar suntem siguri că Dini Argeo/Rice Lake atinge corzi sensibile când vine vorba de inovație: cântarele rutiere mobile și cântarele auto în mișcare - două soluții diferite de la Dini Argeo, dar cu mobilitatea în gând…

Și mai știm că Italia este cel mai mare producător de vin din lume! Cineva trebuie să-l cântărească, nu-i așa? Asta, din punctul de vedere Scaleit și Dini Argeo fiind partea ușoară, despre partea grea, cu băutul, nu ne pronunțăm aici J.

Ceea ce puțini știu însă, e că tot în Italia există o fântână de vin care curge non-stop...și e gratis! Cum distanța dintre Caldari di Ortona (unde se află fântâna) și Fiorano Modenese (casa Dini Argeo) e destul de mare (mai bine de 450 Km), n-am apucat să gustăm din licoarea rubinie obținută din strugurii locului, așa că ne-am mulțumit cu un Terminal Autocântărire:


În condiții ideale de joc, cei mai tineri colegi de la Scaleit au pus osul la treabă: un instructaj eficient și fără presiune pe purtătorul de balon (cap). S-a jucat deschis, frumos, fără urmă de catenaccio!

Și cât p’aci să zicem veni, vidi, vici, doar că nu s-ar fi potrivit întru totul. Mai degrabă spunem că am venit, am văzut, am învățat, am vizitat...și astfel am câștigat!


Nu credem că există cineva care a vizitat Italia și nu s-a îndrăgostit de ea. Dar credem că cine se aseamănă, se adună. Așa că nu întâmplător, Scaleit și Dini Argeo/Rice Lake lucrează atât de bine împreună!

Cu așa parteneri, la vita e bella!

40 afișări0 comentarii
bottom of page