• ScaleitWebAdmin

Povestea lui IT din ScaleitDESPRE IT

”PENTRU CĂ <IT> DIN <SCALEIT> NU VINE DE LA <ITALIA>!”

(Autor Anonim, circa 2009)


1. PREAMBUL

Componenta IT din numele nostru vine de la ceea ce – nu-i așa? – și este, și anume IT.

Încă de la înființarea companiei, principalul obiect de activitate este realizarea de sisteme de cântărire inteligente, echipate cu o puternică componentă IT.

De la software PC pentru administrarea datelor de cântărire (soluția standard de software de cântărire W8, citit ”WEight”) și până la aplicații dedicate pentru monitorizare și control sisteme de dozare rețete, cântărire de verificare toleranțe produse, aplicațiile PC realizate de Scaleit sunt definitorii și răspândite pe 3 continente, din Tunisia și până în Norvegia, din Republica Georgia și până în Georgia, USA.

Și totuși... povestea particulei ”IT” din ”SCALEIT” nu se termină aici. Pentru că ar fi fost și păcat...

Pe lângă aplicațiile PC clasice, departamentul IT al nostru este implicat în dezvoltarea soluțiilor complexe și complete de automatizare a proceselor industriale.


2. COMPETENȚĂ:

Cu o puternică aplecare spre automatizarea proceselor de cântărire din mediul industrial, inginerii noștri dezvoltă și implementează soluții de automatizare procese și realizare interfețe (utilizator și interfețe IT către aplicații terțe), folosind indicatoarele de greutate inteligente:

- Familia de indicatoare 3590E pentru soluții simple și eficiente la cost;

- Familia de indicatoare 3590ET pentru soluțiile ușor de utilizat, cu o interfață grafică ușor de urmărit și cu ecran tactil (touchscreen);

- Familia de indicatoare programabile 880, 980 și 1280 care permit realizarea de aplicații complexe, pentru procese la fel de complexe din mediul industrial;

- Nu în ultimul rând familia de indicatoare IT6000/IT8000, destinate sistemelor automate de cântărire, cu soluții complexe și flexibilitate modulară.


Ca și comentariu, chiar și uitându-ne la aceste indicatoare, ceva e legat de IT:

- Indicatoarele din familiile 3590 sunt produse de firma DiniArgeo (Italia, deci);

- Indicatoarele 880, 980 și 1280 sunt produse de firma Rice Lake (SUA), firmă care deține DiniArgeo (deci revenim la Italia);

- Indicatoarele IT6000/IT8000 sunt produse de firma SysTec (Germania