top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit ajuta Iasiul sa aiba cel mai performant sistem de cantarire pe autogunoiere, din tara!


La începutul lui noiembrie 2019, municipalitatea ieșeană a achiziționat 9 autospeciale, toate echipate cu sisteme de cântărire de la Scaleit. Și asta pentru că cei din capitala Moldovei au înțeles că doar așa, mediul și comunitatea au de câștigat!


Sistemele de cântărire instalate și puse în funcțiune de Scaleit, verificate metrologic, reprezintă soluția ideală pentru cântărirea gunoiului colectat de la fiecare client, fiind o componentă esențială în implementarea unei colectări selective a deșeurilor. Este mult mai ușor când poți emite facturi instant, când știi exact cui ai luat gunoiul și în ce cantitate!


Astfel, oamenii beneficiază de servicii de calitate, iar companiile își reduc semnificativ costurile operaționale. Și bineînțeles, marele câștigător din toată povestea asta, mediul. Nu degeaba i se spune Mama Natură. E o mamă iubitoare, îngăduitoare și n-ar fi chiar înțelept să-i cunoaștem aceste limite…Am avut timp să învățăm că e mai bine să trăim pe o planetă curată. Acum trebuie să punem și-n practică!


Cum focul nu poate exista fără cele 3 elemente: căldură, combustibil și oxigen, așa nici colectarea selectivă performantă nu se poate face fără trebuință, dorință și putință.


Pentru cine are trebuință și dorință, Scaleit are putință!


Scaleit – Cântărim România…curată!

32 afișări0 comentarii
bottom of page