top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit bate palma cu Schaller Messtechnik GmbH Austria

Actualizată în: 3 sept. 2021



Consecventă dezvoltării și diversificării constante a gamei de produse, Scaleit a hotărât să asigure furnizarea unor produse și servicii de calitate pe piața umidometrelor. În acest scop, am încheiat un parteneriat de reprezentare a produselor Schaller Messtechnik GmbH (Austria) pe teritoriul României.


Datorită nevoilor clienților și utilizatorilor, prin implementarea de noi funcții, s-a îmbunătățit calitatea măsurătorilor, ultima gamă de umidometre aducând noi standarde de măsurare a umidității.


Un astfel de sistem, disponibil pe sclaeit.ro, este Umidometrul FSA - un sistem complet automat de determinare a nivelului de umiditate din producția agricolă, concomitent cu temperatura produsului și masa hectolitrică a acestuia. Operarea este facilă și intuitivă, mulțumită interfeței grafice cu ecran tactil. Sistemul necesită întreținere minimă și ghidează operatorul pe tot parcursul utilizării acestuia.


Umidometrul FSA deține aprobare de model, ca și aparat de măsură având clasa de precizie I A, ceea ce permite utilizarea sa pentru cea mai largă gamă de produse agricole: grâu, grâu dur, orz, orz de primăvară, ovăz, porumb, floarea soarelui, rapiță, secară, soia, mazăre, mei, mei decorticat, sorg și triticale.


Acum, prin parteneriatul cu Schaller Messtechnik GmbH, Scaleit aduce în România soluții totale și dispozitive profesionale de măsurare a umidității a căror calitate este garantată de compania austriacă, lider mondial în domeniu!

16 afișări0 comentarii
bottom of page