top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit cucereste Insula Mare a Brailei cu o solutie integrata de cantarire pentru Agricost

Cu vânt în pupă și înarmați cu soluții practice, eficiente și rapid implementate, Scaleit ridică ancora…și ștacheta către Insula Mare a Brăilei!

Agricost, care are în administrare cea mai mare fermă agricolă a României și mai mult, este deținătorul în Insula Mare a Brăilei a celei mai mari exploatații agricole din Uniunea Europeană, ne-a solicitat o soluție integrată de cântărire în bazele sale de pe Dunăre.


Soluția trebuie să permită recunoașterea automată a vehiculelor și simplificarea operațiilor necesare cântăririi acestora pe cântarele din fiecare punct de lucru.


Soluția propusă și implementată de Scaleit constă din pachetul de programe WeighNet împreună cu camere ANPR pentru identificarea numărului de înmatriculare.


De asemenea, pentru corespondență, aplicația salvează și imaginile corespunzatoare care prezintă și poziția vehiculului pe cântar.



Datele se transferă în timp real cu aplicația ERP a concernului, permițând totodată și transferul asincron al acestora în cazul căderii conexiunii.



Așadar, roadele celor 56.000 de hectare de teren arabil de “primă mână” vor trece prin sistemele de cântărire Scaleit, care prin soluțiile și modul de implementare propuse demonstrează că trebuie să fie prima alegere și cea câștigătoare!


38 afișări0 comentarii
bottom of page