top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit, Kaufland, Turda – o poveste cu gustChiar dacă suntem fani Turdă dulce, prin părțile alea sarea face legea. Nu numai în bucate ci și-n turism. Perfect, pentru că suntem și gurmanzi, iar gurmandului îi stă bine cu drumul! Un drum făcut la invitația unui mare retailer din Romania, evident cu gusturi fine când vine vorba de cântărit!


Kaufland ne-a solicitat instalarea a trei cântare rutiere din elemente prefabricate din beton la depozitul său logistic regional Turda. Treabă serioasă cu implicare impresionantă de forțe!


Instalarea trebuie să se facă fără întreruperea fluxului rutier pe circuitele de intrare și iesire ale depozitului, ceea ce presupune un imens efort, inclusiv în coordonarea cu departamentul logistică al utilizatorului final.Pricepere, muncă, talent, concentrare, macarale râd ba în ceață, ba în soare și două cântare sunt deja instalate!


Dacă era ușor o puteau face toți. Dar când e greu, Scaleit e soluția! Și uite așa, de unde pleacă prospețimea și varietatea în toată Transilvania, Scaleit se întoarce victorios!22 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page