top of page
  • Alexandra Fodor

SCALEIT - PANDUIT: Hardwired



Facem ce facem și dăm peste parteneri valoroși, de încredere și de talie mondială! Asta, probabil pentru că facem ce știm și știm ce facem!

Azi, despre CÂNTARE VERIFICARE ȘI ETICHETARE și o poveste frumoasă începută acum 4 ani, poveste care merge mai departe:


PANDUIT, lider în produsele și serviciile de infrastructură pentru rețelele de date și aplicațiile de energie electrică, a început în 2017 o colaborare cu Scaleit pentru furnizarea unor cântare destinate verificării cantitative a produselor sale și – în cazul încadrării în limitele de toleranță – etichetarea produselor cu eticheta predefinită, conținând cod de bare, logo grafic și marcaje de calitate.

Această colaborare inițială s-a transformat într-una de lungă durată, cu PANDUIT devenind un client repetitiv al Scaleit, mulțumită performanțelor și caracteristicilor funcționale ale cântarelor furnizate. În același timp Scaleit a furnizat și continuă să furnizeze servicii de mentenanță și re-design al etichetelor și aplicațiilor clientului pentru a acoperi toate cerințele acestuia.


Cântarele de verificare Scaleit sunt conectate la un sistem de calcul care transmite operatorul curent și produsul de cântărit. Odată selectat produsul, sistemul identifică pragurile de greutate pentru a defini rezultatul cântăririi ca fiind corect sau incorect.


La punerea produsului pe cântar, atunci când greutatea depășește pragul minim și se stabilizează, sistemul cântărește produsul și îl verifică privind încadrarea în pragurile de toleranță. Atunci când greutatea se încadrează, sistemul tipărește eticheta corespunzătoare. În caz contrar nu tipărește nicio etichetă.


În ambele situații, rezultatul cântăririi (nr. curent, dată, oră, greutate, produs, rezultat) este salvat în memorie pentru a fi transmis înapoi la calculator la cererea acestuia.


O nouă cântărire nu poate avea loc decât după descărcarea cântarului.








Să fii bun înseamnă și să lucrezi cu cei mai buni. Iar atunci când cei mai buni te ajută să fii și mai bun, cercul se închide natural și business-ul tău crește, vorba aia, bio! Scaleit – bun pentru o afacere sănătoasă!

25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page