• Alexandra Fodor

Scaleit proudly presents: TradeWeigh and EnviroWeigh

La Scaleit, instalăm și punem în funcțiune sisteme de cântărire la bordul autovehiculelor comerciale, în două variante, ambele verificate metrologic:


Sistemul de cântărire TradeWeigh, pe șasiul vehiculelor, se instalează pe orice tip de autovehicul (camion, basculantă, cisternă, autogunoieră), direct pe șasiul acestuia și cântărește direct greutatea netă a produsului transportat. Cântarele TradeWeigh sunt statice și au funcție de compensare a înclinării vehiculului, așadar, cântărirea poate avea loc și pe drumuri în pantă.Sistemul de cântărire EnviroWeigh este dedicat instalării pe mecanismul de liftare al autogunoierelor, putând cântări cu mare precizie cantitatea de gunoi descarcată în autogunoieră din fiecare tomberon sau container de gunoi. EnviroWeigh sunt sisteme dinamice de cântărire, ce măsoară greutatea direct în timpul ridicării și coborârii tomberonului/containerului de gunoi.


De asemenea, sistemul poate cântări independent două tomberoane ridicate simultan (stânga/dreapta) și detectează automat tipul de container ridicat (tomberon sau container mare). Este soluția ideală pentru cântărirea gunoiului colectat de la fiecare client, fiind o componentă esențială în implementarea unei colectări selective a deșeurilor.Și cum clienții noștri sunt dintre cei mai inteligenți, tragem nădejde că ne vom bucura împreună de culorile toamnei, fără a fi orbiți de miros și nici înotand în plastic și alte cele!


TradeWeigh și EnviroWeigh: eficiente, precise, practice și performante. Un ajutor indispensabil pentru afacerea ta și mediu!