top of page
  • Alexandra Fodor

Start instalare cantare auto la depozitul logistic Kaufland Ploiesti

Ieri în Turda, azi în Ploiești, mâine-n toată țara. Rima-i albă dar povestea Scaleit - Paari Gmbh nu-i cusută deloc cu ață albă. Este o poveste de success începută în 2021, când Scaleit a bătut palma cu teutonii de la Paari Gmbh. Și nu e o poveste cu domnițe și cavaleri, chiar dacă eleganța, priceperea și seriozitatea reflectate în calitatea produselor și serviciilor furnizate ne caracterizează. Este mai degrabă un proiect de anvergură început în inima Transilvaniei, unde cel mai mare lanț de supermarket-uri din România, Kaufland, ne-a solicitat instalarea a 3 cântare rutiere din elemente prefabricate din beton la depozitul său logistic regional Turda. Și acum a venit rândul Ploieștiului.


Scaleit împreună cu partenerul Paari GmbH - firmă germană specializată în sisteme industriale de cântărire și sisteme de automatizare - au demarat furnizarea pachetului pentru depozitul logistic Kaufland Ploiești. Adică tot 3 cântare auto cu fundație, prefabricate din beton, cu afisaj repetitor, cântare ce vor fi instalate în lunile care urmează în zona porții de acces în depozitul logistic.

Instalarea cântarelor se va face treptat, pentru a nu afecta tranzitul rutier în zona de intrare/ieșire din depozit.


Și tot așa, treptat, se va scrie câte o pagina în cartea unei alianțe de poveste!

În plan sunt mai multe depozite logistice Kaufland, dar și alte companii mari unde Scaleit România este deja furnizor și unde Paari Gmbh Germania va integra softul lor de control proces.


Poftă de citit să aveți, că noi venim cu pofta de cântarit!

15 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page