top of page
  • Alexandra Fodor

WeighNET – Episode VI (Utilizatori si Suport Tehnic; Teme Grafice Interfata; DesignerTichet Cântar)

Utilizatori și Suport Tehnic

WeighNET permite folosirea aplicației de către

mai mulți utilizatori, fiecare având drepturi de acces diferite

și fiecare putând avea propria interfață particularizată a aplicației, cu un alt

set de ecrane, altă schemă grafică și altă limbă de utilizare.

WeighNET oferă de asemenea posibilitatea suportului tehnic de la distanță. La Scaleit am dorit să facem un pas mai departe și să integrăm serviciul de suport tehnic în cadrul aplicației. Nu este nevoie să descărcați și să instalați cine știe ce aplicație de remote access pe calculator. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți ecranul de ajutor al aplicației WeighNET, să introduceți codul de acces pe care îl primiți prin telefon de la inginerul de suport tehnic al Scaleit și să apăsați butonul ”Continuă”. De aici încolo ne ocupăm noi. Inginerul Scaleit poate să preia controlul asupra aplicației, să înțeleagă problemele prezentate și să configureze, ajusteze aplicația.

Teme Grafice Interfață WeighNET

Promiteam deunăzi că ne vom apleca și asupra

flexibilității grafice a WeighNET. Ei bine, a sosit momentul:

WeighNET are o gamă extinsă de teme grafice care să permită utilizatorului

să selecteze o schemă de culori, cursoare, formate de ferestre. Stabilirea temei grafice se face din ecranul de configurări generale ale aplicației, la nivel utilizator.

Fiți liberi și explorați aceste posibile setări. WeighNET își schimbă în mod dinamic aspectul, imediat după selectarea unei noi scheme. Mai jos, aveți câteva exemple de teme grafice:


Designer Tichet Cântar

WeighNET pune la dispoziția utilizatorului

un puternic designer de documente, care permite definirea

tichetului de cântar, în conformitate cu cerințele particulare ale fiecărei

companii în parte. Sistemul permite introducerea de date fixe (text fix), elemente grafice (logo companie, linii, separatoare, casete, etc.) precum și date dinamice (date specifice cântăririi curente).


Mai multe documente pot fi definite și tipărite pe o singură pagină. De asemenea, designerul are și funcție de previzualizare pentru a asigura corecta definire a datelor.


Designerul de tichete de cântărire poate părea complex de utilizat. Dacă aveți nevoie de un nou șablon de tichet, dacă doriți generarea altor documente (aviz de însoțire a mărfii, dispoziție de livrare, notă de cântar, scrisoare de trăsură), nu ezitați să ne contactați. Tehnicienii Scaleit vor fi mai mult decât bucuroși să vă ajute cu generarea acestora prin acces de la distanță. Sunați-ne: 0730 030 932.


To be continued…

12 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page