top of page
  • Alexandra Fodor

WeighNET – Episode VII (Rapoarte Statistice si Statistici Grafice)

Rapoarte Statistice

WeighNET pune la dispoziția utilizatorului

un set divers de rapoarte statistice, combinat cu un puternic

modul de filtrare și grupare a datelor de raportat. Nu în ultimul rând, mulțumită designerului de rapoarte (același designer care permite și reproiectarea tichetelor de cântar), WeighNET permite generarea de noi și noi rapoarte statistice, funcție de cerințele specifice ale clientului.

Observați în partea de jos a imaginii numărul mare de pagini, precum și mesajul ”Creating”? Aceste rapoarte au fost generate folosind o bază de date foarte mare, iar datele nu au fost filtrate, tocmai pentru a prezenta aceasta mică ”magie” Scaleit: datele sunt colectate din baza de date în mod dinamic, iar raportul este generat dinamic, prima pagina fiind deja afișată în timp ce următoarele pagini ale raportului sunt încă în curs de generare. Utilizatorul nu trebuie să stea și să aștepte finalizarea generării raportului pentru a începe să vizualizeze datele.



WeighNET oferă posibilitatea filtrării și grupării avansate a datelor de raportat. Un simplu drag-drop al coloanelor în partea de sus permite gruparea și sortarea datelor.

Să nu uităm de designerul de rapoarte, nu-i așa? Designerul, deci!

Statistici Grafice

Începând cu versiunea 1.29,

WeighNET implementează un motor

de grafice statistice care permite vizualizarea evoluției

rezultatelor fluxului de producție al companiei. Acest motor este accesat

prin apăsarea butonului ”Statistici” de pe ecranul principal:

Apăsarea butonului ”Statistici” conduce la afișarea unui dashboard cu grafice statistice. Acest dashboard este complet configurabil putând fi particularizat în funcție de nevoile beneficiarului.


Graficele statistice pot fi setate să se actualizeze în timp real, ceea ce face ca aceste grafice să se modifice cu fiecare cântărire efectuată.


Pentru fiecare grafic în parte din sinopticul (dashboard-ul) cu grafice, operatorul poate vizualiza valorile corespunzătoare graficului la orice punct. De asemenea, operatorul poate efectua ”zoom” pentru a putea vedea mai în detaliu zonele de interes.







Și pentru că o imagine spune mai multe decât o mie de cuvinte, mai jos un clip video care trebuie – nu-i așa? – să spună mai multe decât o mie de imagini...


Tendințe... Atitudini... Viitor

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa!

Doar că povestea WeighNET nu se încheie, așa cum nu se încheie povestea Scaleit!

Ca orice creatură, și WeighNET este viu, trăiește, crește, face pui. În momentul de față lucrăm la dezvoltarea unui modul administrativ numit WeighNET M8 (WeighNET Mate), care să permită utilizatorilor cu nivel administrativ să poată administra datele primare și să permită vizualizarea rapoartelor statistice și a graficelor dinamice.


În viitorul nu foarte îndepartat, ba din contra, ne dorim să implementăm pre-comenzi și modul dedicat clienților cheie ai utilizatorului aplicației, în care acești clienți să poată vizualiza rezultatele cântăririlor alocate lor. Câte-n lună și-n stele!


Vreți să rămâneți la curent cu povestea WeighNET? Urmăriți-ne. Vom reveni curând cu noi și noi episoade.


Vreți să evaluați aplicația WeighNET? Sunați la 0737 837 836 sau scrieți la adresa de email office@scaleit.ro.


May the WeighNET be with you!

22 afișări0 comentarii
bottom of page