top of page

TOATE CÂNTARELE

CÂNTARE INOX

Sisteme de cântărire cu construcție integrală din oțel inoxidabil, destinate utilizării în medii corozive sau medii cu condiții stricte de igienă (industria medicală, chimică sau alimentară).

Vezi Cântare

CÂNTARE MEDICALE

Cântare și sisteme destinate cântăririi pacienților: cântare de persoane, cântare de pat, scaune cu cântar, cântare suspendate,. Aceste sisteme de cântărire sunt însoțite de declarație de conformitate europeană.

Vezi Cântare

VERIFICĂRI METROLOGICE

Servicii de verificare metrologică și de etalonare a cântarelor, prin laborator de metrologie autorizat/acreditat. Siguranța utilizării cântarului în condiții de legalitate și de bună funcționare.

Vezi Servicii

CELULE DE SARCINĂ

Celule de sarcină și doze tensometrice (traductori de masă) utilizați în construcția cântarelor sau ca piese de schimb. Celule de sarcină analogice sau digitale, de încovoiere, de tracțiune, de compresiune, etc.

Vezi Celule

ACCESORII CÂNTARE

Accesorii și opționale cântare: rame de fundație, rampe de acces, senzori de încadrare, bariere, semafoare, terminale de auto-cântărire, interfețe de conectare, module de comunicație, etc.

Vezi Accesorii

CÂNTARE VOLUM

Cântare și sisteme de cântărire cu măsurarea simultană a volumului produsului. Cântare utilizate în industria de curierat și logistică. Măsurare a pachetelor cu formă regulată sau neregulată.

Vezi Cântare
bottom of page