UMIDIMETRU CEREALE FSA

FSA

Reprezentant Vânzări:

Mihaela RIMNICEANU

Birou Vânzări:

Descriere Produs:

Umidimetrele din familia FSA sunt analizoare automate a umidității cerealelor, cu funcție integrată de determinare a masei hectolitrice și măsurare cu infraroșu a temperaturii produsului. Această familie de aparate deține aprobare de model emisă de Biroul Român de Metrologie Legală pentru utilizarea acestora în măsurători pentru tranzacții comerciale.

Caracteristici Tehnice:

  • Domeniu de măsurare a umidității între 0 și 50 %, funcție de produs;

  • Precizie de măsurare de 0,01 %;

  • Funcție automată de determinare a masei hectolitrice a produsului (kg/hl);

  • Funcție de determinare prin senzor cu infraroșu a temperaturii produsului cu compensare automată;

  • Temperatura poate fi măsurată în ˚C sau ˚F;

  • Rezultatele se obțin în câteva secunde, fără vreun tratament prealabil al semințelor;

  • Interfață grafică, ușor de utilizat, cu ecran tactil (touch screen) și meniu în limba română;

  • Imprimantă termică integrată în carcasa robustă a aparatului;

  • Memorie jurnal cu capacitate de stocare a datelor de până la 1 000 000 înregistrări, cu funcție de raportare;

  • Funcție de administrare clienți/furnizori;

  • Opțiune de definire curbe personalizate de calibrare pentru produse noi;

  • Interfață Ethernet și USB integrate pentru transferul facil al datelor;

  • Măsurare rapidă și ușoară a semințelor întregi;

  • Aprobat pentru tranzacții comerciale de Biroul Român de Metrologie Legală;

  • Cântărire automată;

  • Corecție automată a temperaturii;

  • Corecție automată a densității;

  • Furnitura include: umidimetrul FSA, interfețele Ethernet și USB, imprimanta integrată și măsura de 500 ml destinată alimentării umidimetrului;

  • Temperaturi de operare: 5 ... 40 °C;

  • Umiditate relativă: 20 ... 90 % RH;

  • Alimentare cu adaptor rețea 220 Vca, 50 Hz.

Aparatele sunt aprobate în clasa de precizie I A pentru:

  • Grâu                                (9,0 ... 23,0) %

  • Grâu dur                         (9,0 ... 23,0) %

  • Triticale                           (9,0 ... 23,0) %

  • Orz                                   (9,0 ... 23,0) %

  • Orz de primăvară          (9,0 ... 23,0) %

  • Ovăz                                (5,0 ... 25,0) %

  • Porumb                           (10,0 ... 40,0) %

  • Rapiță                              (5,0 ... 18,0) %

  • Secară                              (9,0 ... 23,0) %

  • Sorg                                  (9,0 ... 35,0) %

  • Soia                                   (9,0 ... 23,0) %

  • Mazăre                             (9,0 ... 18,0) %

  • Mei decorticat                 (5,0 ... 18,0) %

  • Mei nedecorticat            (5,0 ... 18,0) %

  • Floarea soarelui              (3,0 ... 16,0) %.

Modele Cântar: