top of page
  • Alexandra Fodor

Finland, here we go again!



Scaleit se pregătește din nou de drum! Și din nou în Țara lui Moș Crăciun!


De data asta ne punem și dinții de campioni, pentru că pe 11 decembrie mușcăm din medalia de aur acordată de Tamtron, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de cântărire la bordul vehiculelor, din lume!


În fiecare an, gigantul finlandez premiază cel mai bun distribuitor la nivel mondial. Spre surprinderea și bucuria noastră, de anul acesta au mai creat o categorie, intitulată ”Rookie of the year” și acordată distribuitorului care, la început fiind, a avut cel mai spectaculos salt de dezvoltare comercială și tehnică pe produsele Tamtron. Iar Scaleit Romania, datorită numărului de produse vândute în primul an și capacității de instruire în privința instalării și certificării acestor sisteme, a fost selectat pentru acordarea premiului!


E clar că nordul ne priește! Pe 11 octombrie, în urma cursurilor de instruire finalizate magistral la Tamtron Oy Finlanda și a trecerii cu brio a examenului Inspecta, bucuroși nevoie mare, anunțam un upgrade important: 4 ingineri autorizați pentru operațiile de instalare și montare a echipamentelor Tamtron și 2 ingineri autorizați să efectueze verificarea inițială a cântarelor Tamtron.


Acum, la fix două luni, suntem și premiați! Crăciunul a venit mai devreme!

18 afișări0 comentarii
bottom of page