top of page

SCALEIT ÎMPLINEȘTE 20 DE ANI!

Scaleit crește și de 20 de ani cu tine cântărește!

”Wan' tell you a story

'Bout a company I know

Ah, come to weighing

Scale(it) steals the show...”

Povestea Scaleit, mai presus de orice, este despre oameni: echipă, clienți, parteneri și colaboratori. 4 ași...și cu șeful, 5! Șef care nu demult, dar cu mult haz, a povestit într-un interviu cu Andreea Esca despre începuturile Scaleit.

Acum, când împlinim 20 de ani, mai mult ca oricând e momentul să aducem recunoștință și mulțumire clienților, partenerilor, colaboratorilor și angajaților care au făcut ca povestea Scaleit să fie una de succes, prin muncă, respect și parteneriate de lungă durată.

Așa Scaleit a ajuns compania din domeniul sistemelor industriale de cântărire cu cea mai largă gamă de soluții pentru domeniu!

20190628_090146.jpg

Din 2003 cântărim România! Până în momentul de față, cântarele Scaleit sunt în 941 localități din țară, însumând un număr de 6206 sisteme de cântărire (harta interactivă cu sistemele de cântărire instalate în România este actualizată la finalul fiecarei luni astfel încât să reflecte realitatea din piață - https://www.scaleit.ro/cantarele-scaleit)!

Mai mult, produsele Scaleit sunt prezente pe 19 piețe de pe 3 continente: Europa, Africa și Asia - dovadă clară a calității și fiabilității!

20170727_173658.jpg

Aici nu e loc de compromis, indiferent de câte crize de orice fel am traversat împreună în cei 20 ani de activitate. Și tot împreună le vom rezolva și pe cele care va să vină!

Proiectăm, producem, instalăm și calibrăm cântarele proprii, având mereu grijă ca stocurile din cele mai populare modele și tipodimensiuni de cântare să fie suficiente. Pentru modelele atipice, perioada producției este sub două săptămâni, iar echipa proprie de ingineri software ne permite să dezvoltăm soluții software și de automatizare care satisfac și cele mai exigente cereri.

Unde este win-win, „ura, am înfrânt” nu există! Și asta pentru că spiritul de învingători ne-a caracterizat încă de la început și ce-am înfăptuit, cu inimă și cap au fost făcute!

La ScaleIT capul este coada și coada este capul! De fapt, particula IT din numele nostru a fost cea care acum 20 de ani a pus totul în mișcare. Altfel, toate sunt la locul lor în modul cel mai natural! Și tot natural am crescut împreună!

Și umărul e unde trebuie: nu de acum, că e la modă, ci de 20 de ani, prin modul de lucru în care își desfășoară activitatea, prin cântarele și sistemele de cântărire și cu sprijinul partenerilor și clienților, Scaleit pune umărul la greu pentru a proteja mediul!

Suntem mândri de asta și bucuroși în egală măsură, că de-a lungul timpului, împreună cu parteneri grei, jucători de prim rang în piețele mondiale, putem oferi un raport calitate/preț corect și avantajos: Tamtron - Finlanda (sisteme dinamice de cântărire la bordul încărcătoarelor frontale), Vehicle Weighing Systems - Marea Britanie (sisteme dinamice de cântărire la bordul autogunoierelor si sisteme statice de cântărire pe șasiul vehiculelor comerciale), Kistler - Elvetia (Instalații de cântărit în mers pentru vehicule), Paari Gmbh - Germania (sisteme industriale de cântărire și sisteme de automatizare], Dini Argeo - Italia (soluții de cântărire într-o gamă largă, de la sisteme mobile, până la cântare pentru uz comercial și industrial)!

Soluțiile software și de automatizare Scaleit transformă aceste sisteme de cântărire în soluții inteligente, pliate pe cerințele clientilor.

20200811_104735.jpg

Pentru că la Scaleit, clientul nostru nu e stăpânul nostru! Clientul nostru e stăpânul propriului business pe care noi îl respectăm, iar prin produsele și serviciile de calitate oferite consolidăm încrederea reciprocă

Astfel am crescut împreună 20 de ani!

20210930_140142.jpg

Și ce angajați a mai crescut Scaleit la sân! Cineva a scris pe tabla de lucru: “Muncă sustinută, loialitate, responsabilitate, devotament, angajament și dăruire – toate astea fac din noi cei mai buni angajați. Poate că la anul vom avea câteva din aceste calități!”

E bine că deocamdată, măcar umorul nu lipsește!

Și promitem că așa va fi întotdeauna: cântărim cu zâmbetul pe buze!  Dar și cu o lacrimă în colțul ochiului, acum, la 20 de ani, pentru că nimic nu ar fi fost posibil fără o echipă dedicată și dornică să contribuie, evolueze, creeze și inoveze constant!

Scaleit mulțumeste tuturor celor cu care a împărțit drumul până în acest moment și celor care ni se vor alătura de acum!

Tortul e mare, Scaleit e tare. E tare mândru de acești 20 de ani împliniți împreună!

 

Așa că nu uita: când dai de greu și trebuie să-l cântărești, Scaleit e soluția! Când e ușor și tot de cântărit te lovești, Scaleit e răspunsul! Că e greu sau că e ușor, Scaleit e alegerea corectă! Pentru că de 20 de ani, Scaleit face ce știe și știe ce face: cântărește cinstit cu orice preț și la prețul corect!

20 years…Piece of Cake!

Come with us, there’s more to weigh!

bottom of page