top of page

ANUNȚ ÎNTRERUPERE SUPORT W8

Dragi utilizatori ai W8,

 

Vă informăm că, începând cu data de 15 iunie 2021, vom sista definitiv suportul tehnic și dezvoltarea ulterioară a aplicației de cântărire W8. Această decizie a fost luată după o analiză atentă a nevoilor actuale ale clienților noștri și a tendințelor din domeniul soluțiilor software de cântărire.

Suntem conștienți de faptul că W8 a fost un instrument valoros pentru mulți dintre dumneavoastră de-a lungul anilor. Cu toate acestea, tehnologia a evoluat semnificativ de la lansarea W8, iar noi am dezvoltat o soluție modernă și mult mai performantă care vă va oferi o gamă mai largă de funcții și beneficii: WeighNET (https://www.scaleit.ro/software-cantar-weighnet).

De ce trecem la WeighNET?

 

WeighNET este o soluție software de ultimă generație, concepută pentru a vă ajuta să gestionați operațiunile de cântărire cu mai multă eficiență și precizie. Oferă o serie de avantaje semnificative față de W8, printre care:

  • Interfață intuitivă și ușor de utilizat: WeighNET are o interfață modernă și intuitivă, care facilitează navigarea și utilizarea aplicației.

  • Funcționalitate extinsă: WeighNET oferă o gamă mai largă de funcții decât W8, inclusiv rapoarte personalizate, gestionarea stocurilor și integrare cu alte sisteme software.

  • Performanță îmbunătățită: WeighNET este o soluție mult mai performantă decât W8, care poate gestiona volume mari de date cu ușurință.

  • Scalabilitate: WeighNET este o soluție scalabilă care poate fi adaptată nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

  • Securitate sporită: WeighNET include caracteristici avansate de securitate pentru a vă proteja datele.

Ce se va întâmpla cu W8 existent?

 

Aplicația W8 existentă va continua să funcționeze o perioadă de timp limitată după 15 iunie 2021. Cu toate acestea, nu vom mai oferi asistență tehnică sau actualizări de software pentru W8 după această dată.

Vă recomandăm cu tărie să faceți upgrade la WeighNET cât mai curând posibil pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferă această soluție modernă.

Cum să faceți upgrade la WeighNET?

 

Pentru a face upgrade la WeighNET, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți. Vă vom oferi toate informațiile și asistența de care aveți nevoie pentru a face o tranziție lină la noua soluție software.

Suntem convinși că WeighNET vă va ajuta să vă duceți operațiunile de cântărire la un nou nivel de eficiență și productivitate. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

bottom of page