top of page

CELULE DE SARCINĂ

Celule de sarcină, traductori de masă, doze tensometrice pentru realizarea de cântare și sisteme industriale de cântărire. O gamă variantă de modele, soluții constructive și capacități de încărcare.

CELULE SARCINĂ DUBLĂ FORF.

Celule de sarcină de dublă forfecare pentru realizarea de sisteme de cântărire industriale: cântare auto, cântare feroviare, sisteme cântărire buncăre, sisteme cântărire rezervoare, sisteme de cântărire silozuri, etc.

CELULĂ SARCINĂ SPECIALE

Celule de sarcină speciale: limitatori de suprasarcină, soluții constructive speciale, celule de foarte mare capacitate, etc.

Vezi Celule Sarcina

CELULE SARCINĂ FORFECARE

Celule de sarcină de forfecare pentru realizarea de sisteme de cântărire cu puncte de sprijin multiple: platforme de cântărire, sisteme cântărire buncăre, sisteme cântărire rezervoare, cântare de bandă, cântare de impact.

CELULE SARCINĂ TRACȚIUNE

Celule de sarcină de tracțiune/compresiune pentru realizarea de sisteme de cântărire industriale: cântare suspendate, sisteme cântărire buncăre, sisteme cântărire rezervoare, sisteme de cântărire silozuri, etc.

CELULE SARCINĂ COMPRESIUNE

Celule de sarcină de compresiune pentru realizarea de sisteme de cântărire industriale: sisteme cântărire buncăre, sisteme cântărire rezervoare, sisteme de cântărire silozuri, etc.

bottom of page