top of page
  • Alexandra Fodor

Multumita Scaleit, o bucatica din Albion e acum la Iasi. Iar Iasiul e mai alb!


Abia întorși din Anglia, specialiștii noștri au apucat din nou drumul Iașiului, așa cum au promis luna trecută, când capitala Moldovei a ales Scaleit pentru echiparea celor mai noi autospeciale din serviciul de salubritate.


Consecvenți ideii de calitate, spunem ce facem și facem ce spunem! Așa că săptămâna asta, Scaleit a instalat pe șasiul autogunoierelor ieșene, 6 sisteme de cântărire TradeWeigh, cântare produse de Vehicle Weighing Solutions, Marea Britanie.


Imaginile surprind vehiculele încărcate cu greutăți etalon, până la capacitatea maximă de cântărire, autogunoierele fiind testate și la înclinare, iar rezultatele sunt pe deplin mulțumitoare! Foarte mulțumit și mediul, că până la urmă, aici nu-i de joacă! Ne-o fi lăsat până acum să ne jucăm cu gunoiul prin curte, da’ și natura are răbdarea ei! E întelept să nu i-o punem la încercare. Unii au zis că merge la repezeală, dar în final s-au trezit și abătuți și cu banii luați! Că așa e natura, îți dă cu două mâini, dar când îți ia, e de-ajuns cu un deget, că-l simți!


Iar cum nouă ne place plăcerea, nu durerea, ne bucurăm când cei cu dare de iscălitură, înteleg că sistemele de cântărire instalate și puse în funcțiune de Scaleit, verificate metrologic, reprezintă soluția ideală pentru cântărirea gunoiului, componentă esențială în implementarea colectării selective si eficiente a deșeurilor.

Scaleit știe că murdăria-i bună. Când scapi de ea!



16 afișări0 comentarii
bottom of page