top of page
  • Alexandra Fodor

Noul Totalizator Discontinuu de la Scaleit



Totalizatoarele discontinue sunt siteme de dozare și cântărire destinate măsurării precise de fluxuri de material, prin partajarea acestora în șarje cântărite separat. Definiția e pentru toată lumea, restul e pentru cei care au nevoie de un sistem de cântărire, ca la carte!


Scaleit a produs și instalat un nou cântar totalizator discontinuu, cu o capacitate de până la 400 t/h și cu o clasă de precizie 0,5.

Sistemul extrem de robust permite controlul automat al fluxului de intrare/ieșire a materialelor agricole, în scopul încărcării acestora în vagoane, cu respectarea normelor privind sarcina pe osie și distribuția greutății sau în vehicule rutiere, astfel încât să fie garantată cantitatea optimă de produs, evitându-se supraîncărcarea precum și subîncărcarea.

Așadar, ne bucurăm că familia Cântarelor de Dozare de la Scaleit s-a mărit cu un nou sistem, caracterizat și el prin eficiență tehnologică, precizie, fiabilitate, robustețe, durată foarte mare de viață și nu în ultimul rând, raport excelent calitate/preț!


52 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page