top of page
  • Poza scriitoruluiScaleitWebAdmin

SCALEIT LA AGRIPLANTA 2018

S-a încheiat și ediția din acest an a târgului AgriPlanta, organizat - ca în fiecare an în această perioadă - în localitatea Fundulea.


În pofida numărului mai scăzut de vizitatori din acest an (număr mai redus datorat și faptului că activitiățile agricole de sezon sunt în plină desfășurare), standul Scaleit a atras un număr considerabil de potențiali clienți interesați de cântarele și soluțiile de cântărire pentru agricultură prezentate.

STANDUL SCALEIT LA AGRIPLANTA 2018
Standul Scaleit la AgriPlanta 2018 (Fundulea)

Una dintre surprizele plăcute ale acestei ediții a fost și vizita neanunțată pe care ne-a făcut-o Marco CAVALLINI, directorul de export pentru Europa de Est al Dini Argeo (unul dintre cei mai importanți furnizori ai noștri). Mulțumim, Marco, pentru încrederea acordată!

SCALEIT LA AGRIPLANTA 2018
Echipa de Vânzări Scaleit, împreună cu Marco CAVALLINI

Privit în ansamblu, târgul AgriPlanta 2018 a fost un târg interesant și sperăm să vă revedem aici și în anii care urmează. Între timp, sperăm să vă revedem la târgurile următoare unde vom participa. Urmăriți știrile de pe blogul Scaleit pentru a afla noutăți privind prezența noastră la târguri și expoziții.


29 afișări0 comentarii
bottom of page