top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit all over @ Tamtron award ceremony


În octombrie, din prima vizită în Finlanda, ne-am întors cu fesurile pline de cunoștințe! Acum, în decembrie, venim acasă cu inimile pline de bucurie și mândrie!

Tamtron Group, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de cântărire la bordul vehiculelor, din lume, și-a premiat partenerii.

Pe 11 decembrie 2019, în Finlanda, Scaleit România a primit titlul de ”Rookie of the year” pentru cel mai spectaculos salt de dezvoltare comercială și tehnică pe produsele Tamtron! Datorită numărului de produse vândute în primul an și a capacității de instruire în privința instalării și certificării acestor sisteme, Scaleit s.r.l. se întoarce-n țară cu o coroniță în loc de fes!


Ca bucuria să fie si mai mare, la categoria “Partner of the Year” premiul a fost acordat colegilor de la Scaleit AS Norvegia, firma omonimă fiind un distribuitor puternic de ani buni. Astfel, toate privirile, aplauzele și felicitările s-au îndreptat către Scaleit!

Norvegia și România și-au dat mâna peste Europa, demonstrând că Scaleit rules la nivel global!

Pentru că Scaleit știe, poate și face!


A fost o seară minunată, cu o distribuție de excepție!

Din partea Tamtron Group:

Miko KESKINEN (CEO)

Markus RITTALA (Business Development Manager)

Eero HILTUNEN (Export Manager)

Natalia RYTNY (Sales Reprezentative South-East Europe)


Din partea Scaleit AS:

Steinar OLSEN (Managing Director)

Dag BROKKE (Sales Representative Onboard Weighing)


Din partea Scaleit s.r.l.:

Oleg ANDRISAN (Director General)


Aveam o listă lungă pentru Santa, dar acum, pentru că ne-a plăcut atât de mult episodul pilot, îl mai rugăm doar să ne aducă un serial, cel puțin la fel de lung ca “Tânăr și Neliniștit”!


Mulțumim Tamtron Group Finlanda, Scaleit AS Norvegia și nu în ultimul rând, partenerilor, colaboratorilor și angajaților Scaleit România!


59 afișări0 comentarii
bottom of page