top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit antiCovid – povesti din carantina (III)


Azi, povestea continuă cu o vizită de lucru, la Constanța. Aici, Scaleit a expus ultimul său model din colecția “haute couture”:

CÂNTAR FEROVIAR 20 m

Cântar ce a fost instalat în incinta Port Constanța Sud – Agigea. Produs realizat pe baza design-ului propriu Scaleit. Acest cântar are o construcție modulară, cu 3 secțiuni independente (A, B și C), fiecare având o capacitate de cântărire de până la 60 000 kg, cu diviziune de lucru de 20 kg. Pentru cântărirea integrală a vagoanelor, sistemul utilizează combinații de platforme (A+B sau A+C), permițând astfel determinarea greutății vagoanelor de cereale de diverse dimensiuni, cuplate în garnituri. Sistemul este echipat cu două camere LPR cu funcție de identificare a numărului UIC al vagonului, în toate condițiile de vizibilitate. Sistemul determină automat ansamblul de secțiuni ce trebuie utilizat pentru determinarea greutății vagonului.

La finalul unei garnituri, sistemul generează un fișier XML conținând datele fiecărui vagon (greutate, ansamblu de secțiuni utilizate, număr UIC, data și ora cântăririi), fișier ce este apoi transferat prin protocol MODBUS TCP către sistemul de automatizare a terminalului portuar.

Concluzia? Se știe: în carantină, Scaleit a continuat să lucreze, să dezvolte, să se implice și să găsească soluții.

Facem ce știm și știm ce facem!




42 afișări0 comentarii
bottom of page