top of page
  • Poza scriitoruluiScaleitWebAdmin

Sisteme de Însacuire Economice

1. Modernizare Sistem de Însăcuire


Instalație de însăcuit
Modernizare Instalație de Însăcuire

În acest caz clientul a avut implementată o soluție de însăcuire import China. Lipsa documentației tehnice corespunzătoare, și fiabilitatea redusă a electronicii sistemului original a condus la imposibilitatea ajustării în timp a instalației și implicit la nevoia de modernizare a acesteia.


Am înlocuit indicatorul digital de greutate cu un indicator din familia 3590 de la Dini Argeo și am implementat în memoria acestui indicator un program dezvoltat în cadrul Scaleit. Aplicația de însăcuire astfel rezultată permite operatorului setarea rapidă a parametrilor funcționali (greutate țintă, cantitate de produs în aer, prag de dozare fină, timpi de așteptare, etc.).


Instalația de cântărire modernizată este utilizată în acest moment pentru dozare de saci cu greutăți de 22,68 kg și 25 kg cu o precizie de dozare de 100 ... 200 g, precum și pentru dozare saci mari (big-bag), folosind funcția de dozare în șarje. Precizia de dozare la sacii mari este de sub 500 g la un sac de 1 000 kg.





2. Convertire Platformă de Cântărire în Instalație de Însăcuit



Instalație de Însăcuit Big Bag
Adaptare Instalație de Însăcuit pe Platforma de Cântărire

Clientul din acest caz era în căutarea unei soluții de însăcuire big-bag fără a fi nevoit să investească sume exorbitante de bani pentru un cântar însăcuitor. Cum deja achiziționase platforme de cântărire, am propus implementarea unei soluții fiabile tehnologic și fără a induce costuri suplimentare foarte mari pentru client: realizarea unui cadru saci big-bag ușor de poziționat și fixat pe platforma de cântărire atunci când se dorește dozarea de saci big-bag.


La Scaleit acordăm atenție nevoilor clientului și încercă să găsim împreună soluția ideală pentru aplicația dvs.


Este de la sine înțeles că o astfel de abordare se pliază în cazul aplicațiilor unde cadența de însăcuire este mică și procesul tehnologic nu blochează alte proces în care platforma de cântărire pate fi utilizată.



108 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page