top of page
  • Poza scriitoruluiScaleitWebAdmin

Cântare Auto în Depozitele Logistice Kaufland

Împreună cu partenerul nostru Paari GmbH, Scaleit a demarat proiectul privind instalarea a unui număr de câte trei cântare auto în poarta de acces a fiecărui depozit logistic Kaufland din România și Bulgaria.


Cântarele sunt instalate câte unul pe fiecare bandă de intrare în/ieșire din depozitul logistic. Având în vedere traficul intens din aceste depozite, cântarele sunt livrate cu fundație prefabricată din beton de tip cuvă și trebuie instalate secvențial, pentru a reduce la minim impactul operațiunilor de instalare asupra fluxului de vehicule.


Beneficiarul, prin contractori locali, execută pregătirea terenului în vederea instalării cântarului (taie pista betonată, pregătește terenul conform planurilor puse la dispoziție de Scaleit și asigură conectarea zonei excavate la sistemul de drenaj), iar apoi Scaleit instalează elementele de fundație, cântarul, electronica.


Sistemele de cântărire sunt apoi conectate la software-ul de control flotă dezvoltat de Paari, și afișează (prin intermediul de afișaje repetitor montate în exterior) greutatea pentru conducătorii auto și personalul de securitate.



Lucrările pentru proiectul Kaufland continuă și în 2023, dată fiind dimensiunea acestuia, cât și a constrângerilor specifice fiecărui depozit logistic în parte.

18 afișări0 comentarii
bottom of page