top of page
  • Alexandra Fodor

Fabrica de zahar Buzau - o poveste, cum altfel decat dulce


De fel, nu prea ne lăsăm duși cu zăhărelul, dar când e de cântărit (mai ales ceva dulce) suntem primii!

Așa că, încă o dată, ne-am lăsat duși la Buzău, acolo unde Fabrica de zahăr, după 10 ani de la instalarea primei mașini de însăcuit Big-Bag Scaleit, a solicitat o nouă astfel de instalație în contextul creșterii capacității de producție.


Aventura și mai dulce a început în momentul în care câteva probleme, nu mari dar mai amare, s-au ivit la instalare: cu toate că instalația a fost concepută cu o construcție modulară, spațiul extrem de restrâns a necesitat dezasamblarea completă a instalației pe amplasament și reconstruirea acesteia după amplasarea pe poziție a componentelor principale.




Așadar, conform principiului vorba dulce mult aduce, după ce s-au rostit câteva vorbe de dulce, problema a fost rezolvată pe loc!


Mai departe, scrie-n carte:

Instalația de însăcuire are sistem de prindere sac, instalație de suflare sac, aspirație și dozare în două viteze (dozare grosieră și dozare fină) pentru atingerea cu precizie a țintei de dozare.


Aducerea automată în zero la pornirea fiecărui ciclu de dozare asigură eliminarea oricăror abateri aparute din cauza cantităților reziduale acumulate. De asemenea, instalația de însăcuire este interconectată cu filtrul de eliminare a particulelor metalice, filtru instalat de beneficiar în amonte de ansamblu.


Și cum instalația poate asigura un flux de producție de 45 ... 60 t/h, tot să te-ndulcești în timp ce cântărești!

31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page