top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit Romania echipeaza cel mai bun aeroport din lume: Hamad Doha, Qatar


Qatar se pregătește de cel mai important și dorit eveniment desfășurat vreodată în Peninsula Arabică și chiar în Orientul Apropiat/Mijlociu: Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2022! Din punct de vedere organizatoric, gazdele vor să se prezinte impecabil la toate capitolele, cum e și normal! Fiind vorba de Qatar, așteptările întregii lumi sunt și ele pe masură. Qatarezii știu asta și actionează în consecință: lucrează cu cei mai buni dintre cei buni! Astfel, Scaleit România, după ce a echipat aeroporturile din țară cu sisteme de cântărire, după ce a dotat cu sisteme de cântărire bagaje aeroporturi din Albania, Libia, Djibouti și Yemen, acum furnizează cântare integrate în birourile de check-in și pentru Aeroportul Internațional Hamad (Doha), principala poartă de intrare în Qatar și cel mai bun aeroport din lume, conform Skytrax World Airports Awards, echivalentul Oscarurilor din industria aeroporturilor!


Așa că Scaleit și-a pus hainele de gală și e gata să echipeze un aeroport de gală, în așteptarea unui eveniment de gală, într-o țară care-i toată de gală!

Mai pe scurt, avem cântare gata de debarcare, într-o țară aparent a contrastelor: fără pic de pădure dar cu mult petrol și gaze naturale berechet, cu deșertul care se varsă în mare, cu o națiune mică și puțin pământ, Qatar compensează prin lux și siguranță. În momentul de față, Qatar e cea mai sigură țară din lume! Sigur că ne mândrim când cei mai cei îi vor pe Scaleit pe la ei!

36 afișări0 comentarii
bottom of page