top of page
  • Alexandra Fodor

Stocuri suficiente la Platformele de Cantarire StandardOmul gospodar își face vara sanie și iarna car. Fiind între vară și iarnă, Scaleit și-a făcut și stoc! De Platforme de Cântărire Standard! Pentru că atunci când trebuie, să nu dăm din umeri, ci să dăm din cap, mâini și picioare, ca treaba să meargă “ca pe roate”! Și în perioada asta, chiar trebuie! Recoltele bogate cu precizie și eficiență trebuie cântărite.


Din păcate și pandemia merge tot “ca pe roate”. În aceste vremuri de restriște, când penuria lovește diferite sectoare de activitate, când lanțurile de aprovizionare sunt întinse la limită, trebuie sa fii cu un pas în fața problemelor.


Cu un pas în față și o mână de ajutor pentru agricultori și fermieri, Scaleit a lansat deja oferte la cântarele dedicate acestora, cu prețuri speciale!


Mai mult, la Scaleit ne asigurăm că avem stocuri suficiente. Aici, Platformele de Cântărire Standard (1,5 x 1,5 m; 1,2 x 1,2 m; 1,0 x 1,0 m), unele sunt depozitate iar altele sunt pregătite pentru calibrare!


Așa că la Scaleit vă întâmpinăm cu un DA mare!

29 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page